Lokale besturen

Krijg bijster goed inzicht in uw lokaal bestuur

Met de toegenomen complexiteit van beleidsvoering is het als lokaal bestuur geen sinecure om zicht te krijgen op de meerjarenplannen en de hierbij horende aanpassingen. Hoe staat het met de inzichten op vlak van personeelsuitgaven en investeringen? Ons dashboard zorgt voor meer verduidelijking.

Meer vragen? Afspraak.
Boek een demo

Tevreden klanten

Toon meer

Tijdbesparend

Gedaan met diverse logins. Eén dashboard met enkel relevante cijfers.

Inzichtelijk

Met een visueel dashboard focust u zich onmiddellijk op de kerncijfers.

Geautomatiseerd

Altijd zeker van de juiste cijfers. Op ieder moment. Op iedere plaats.

Stelt u zichzelf deze vragen?

  • Wat zijn de algemene werkingskosten?
  • Hoe staat het met het nulverzuim?
Meer vragen? Afspraak.

Efficiënt rapporteren in uw bestuur

Bijster ondersteunt lokale besturen met duurzame rapporteringsoplossingen op basis van personeels- en financiële data. Het resultaat? Inzicht in de realisatie van uw beleidsdoelstellingen. Met één druk op de knop heeft u inzicht in de uitvoering van het meerjarenplan, de realisatie van de evenwichtsnormen en de uitgavenposten, waarvan de personeelskosten de belangrijkste zijn.

Dankzij onze vele gesprekken met lokale besturen hebben wij inzicht in uw rapporteringsnoden. Zo maken we moeiteloos de vertaalslag naar een duurzame rapporteringsoplossing die werkt. We delen heel wat kennis en ervaring vanuit onze positie als CFO of Finance Manager in de private sector. Als strategische partner zitten we met u aan tafel en vullen we uw rapporteringsbehoeften in.

Onze cases

Meer cases

Onze werkwijze

IN 4 STAPPEN NAAR MEER INZICHT