Bouw

Welke inzichten mist u vandaag ?

Hoe sterk is uw fundering aan inzichten ?
Kent u de eigen sterke en zwakke plekken in de fundering ? Weet u waar u geld verdient en verliest ?

In de bouwsector zijn de volgende inzichten enorm belangrijk om het bedrijf goed te kunnen sturen :

• Kasstroomprognoses
• Rendement per werf / project
• Inzicht in kosten en kostendrijvers
• Inzicht in klanten – en leveranciers / onderaannemers

Heeft u deze inzichten, structureel en op een efficiënte manier, elke maand opnieuw ? Zo ja, prima.  Ziet u opportuniteiten naar verbetering ? Heel graag luisteren wij naar uw verhaal.

Test

Hoe rapporteert u vandaag ?

Doe de test
+

Hoe lossen wij dat op?

“Neem Evidence Based beslissingen en verhoog je rendement”

Bijster ondersteunt aannemers met duurzame rapporteringsoplossingen op basis van operationele data met als resultaat een glashelder 360° inzicht in het bouwproces en de rendabiliteit van de werven. Met één druk op de knop heeft u als aannemer inzicht in globale marges, maar ook de marge per werf / project en medewerker is gekend. Vandaag hebben wij een rugzak vol met praktische ervaring opgedaan in de sector : enerzijds door het partnership met KPD en anderzijds door regelmatig de rol van Finance Manager / CFO / Projectmanager in te vullen bij bedrijven in de bouw. Dit maakt dat wij als een strategische partner met u aan tafel kunnen zitten en uw rapporteringsbehoeften kunnen invullen.

Meer weten
Business case

Onze klant Alheembouw aan het woord

Alheembouw gebruikt de data uit de verschillende softwarepakketten van KPD om ’s ochtends allerlei statistieken onder de loep te nemen. Dankzij de implementatie van Bijster verloopt dat ontzettend vlot. We analyseren de volledige firma in een handomdraai én voeren een veel beter beleid”, zegt Lise Van den Abeele van Alheembouw.
Alheembouw, een algemeen aannemer klasse 8 én projectontwikkelaar uit het West-Vlaamse Oostnieuwkerke, gebruikt sinds 2013 KPD. “We zijn erg tevreden over de software van KPD, maar de rapporteringen kunnen een tikkeltje efficiënter”, zegt Lise Van den Abeele, Project Controller bij Alheembouw. “Er zit ontzettend veel data in de verschillende softwaremodules van KPD, maar het kostte ons wat tijd en moeite om dynamische rapporteringen uit de verschillende tools te trekken. KPD raadde ons Bijster uit Hasselt aan. Na een demonstratie waren we onmiddellijk overtuigd.”

 

Het volledige artikel

Andere referenties

Toon meer

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Alles begint met een diepgaande kennismaking. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal en gaan meteen op zoek naar de zere plekken. Om u vliegensvlug te wapenen met oplossingen.

02

Implementatie

Als u er klaar voor bent, dan wij ook. We starten het proces onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. Een eerste oplevering mag u binnen de vijf dagen al verwachten.

03

Rapportering

Is de oplossing klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft zelf niets te doen, we komen alleen nog even langs om de rapportering met u te overlopen.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er iets mee doen is iets anders. Onze eigen ervaring en expertise maakt dat we u perfect kunnen adviseren en helpen om alle processen bij te sturen en te optimaliseren.

Wilt uw bedrijf schermen met business inzichten?

Contacteer ons Doe de test
Test hoe efficiënt uw bedrijf werkt.