Over Bijster

Schermen met business inzichten

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.

Kurt

Zaakvoerder

Kurt heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het veld en zijn strepen verdiend bij gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Van senior auditor tot CFO/CIO, Kurt kent het klappen van de zweep.

Als voormalig CFO werd Kurt zelf geconfronteerd met de hiaten die zo snel in rapporteringen kruipen. Hij was ervan overtuigd dat data beter in kaart kon gebracht worden, en ging zelf aan de slag. Hij beseft dan ook maar al te goed hoe belangrijk het is om de juiste cijfers voorhanden te hebben en die juist te interpreteren.

Door zijn passie voor data, praktische kennis van de meeste BI systemen en vooral ervaring in de business kan hij u bijstaan in het bepalen van de juiste KPI’s en rapporteringsbehoeftes.

Het resultaat, een doeltreffende rapportering, zet je enkel op in samenspraak met de business en de eindgebruiker. Hij maakt een rapportering niet als doel maar als middel om de bedrijfsresultaten inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Eenvoudig, no-nonsens en vooral hands-on.

Koen

BI Consultant

Met zijn ervaring in data analyse, ETL-processen, IT-audit en GDPR vormt Koen een uitstekende aanvulling van het team. Door zijn jeugdig enthousiasme en passie voor BI steekt hij steeds een tandje bij om de best mogelijke oplossing voor u uit te werken.

Dankzij verschillende projecten bij vele bedrijven en nog meer ERP pakketten weet Koen als geen ander data van verschillende bronnen en in alle verschillende vormen te combineren tot een strak geheel.

Wietse

BI Consultant

Wietse heeft zowel een economische als IT-achtergrond en is hierdoor in staat om bruggen te bouwen tussen de zakelijke cijfers en de IT-infrastructuur.

Met zijn analytische geest en gezonde dosis motivatie is hij toegewijd om de noden van de klanten om te zetten in een duurzame en efficiënte rapporteringsoplossing. Hij is waardevol voor het team omwille van zijn vastberadenheid en zijn luisterend oor.

Onze werkwijze

IN 4 STAPPEN NAAR MEER INZICHT

UW BEDRIJF VERSTERKEN MET BUSINESS INZICHTEN?

Contacteer ons Doe de test

Tevreden klanten

Toon meer