Over Bijster

Schermen met business inzichten

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Onze rapporteringsoplossing Improview® gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft het gebrek aan inzicht de doodsteek.
Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.
Klaar om de degens te kruisen?

Anja

Zaakvoerster

Anja heeft gedurende 20 jaar een internationale expertise opgebouwd met de focus op credit management, business process engineering, opzetten van rapporteringen, interne audits en projectmanagement. Ze is een out-of-the-box denker die altijd een stap vooruit denkt.

Als voormalig interim manager, business unit controller, lead internal auditor en credit risk manager in verschillende sectoren, heeft Anja onschatbare ervaring in het veld opgedaan. En weet ze als geen ander hoe belangrijk een juiste en complete rapportering is.

Kurt

Zaakvoerder

Kurt heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het veld en zijn strepen verdiend bij gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Van senior auditor tot CFO/CIO, Kurt kent het klappen van de zweep.

Als voormalig CFO werd Kurt zelf geconfronteerd met de hiaten die zo snel in rapporteringen kruipen. Hij was ervan overtuigd dat data beter in kaart kon gebracht worden, en ging zelf aan de slag. Hij beseft dan ook maar al te goed hoe belangrijk het is om de juiste cijfers voorhanden te hebben en die juist te interpreteren.

Door zijn passie voor data, praktische kennis van de meeste BI systemen en vooral ervaring in de business kan hij u bijstaan in het bepalen van de juiste KPI’s en rapporteringsbehoeftes.

Het resultaat, een doeltreffende rapportering, zet je enkel op in samenspraak met de business en de eindgebruiker. Hij maakt een rapportering niet als doel maar als middel om de bedrijfsresultaten inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Eenvoudig, no-nonsens en vooral hands-on.

Koen

BI Consultant

Met zijn ervaring in data analyse, ETL-processen, IT-audit en GDPR vormt Koen een uitstekende aanvulling van het team. Door zijn jeugdig enthousiasme en passie voor BI steekt hij steeds een tandje bij om de best mogelijke oplossing voor u uit te werken.

Dankzij verschillende projecten bij vele bedrijven en nog meer ERP pakketten weet Koen als geen ander data van verschillende bronnen en in alle verschillende vormen te combineren tot een strak geheel.

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Alles begint met een diepgaande kennismaking. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal en gaan meteen op zoek naar de zere plekken. Om u vliegensvlug te wapenen met oplossingen.

02

Implementatie

Als u er klaar voor bent, dan wij ook. We starten het proces onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. Een eerste oplevering mag u binnen de vijf dagen al verwachten.

03

Rapportering

Is de oplossing klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft zelf niets te doen, we komen alleen nog even langs om de rapportering met u te overlopen.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er iets mee doen is iets anders. Onze eigen ervaring en expertise maakt dat we u perfect kunnen adviseren en helpen om alle processen bij te sturen en te optimaliseren.

Wilt uw bedrijf schermen met business inzichten?

Contacteer ons Doe de test
Test hoe efficiënt uw bedrijf werkt.