Onze werkwijze

Bijster is eenvoudig

Onze werkwijze is strak en afgelijnd. Bijster eenvoudig. Dat werkt nu eenmaal efficiënter en sneller.

01

Kennismaking

Alles begint met een goede kennismaking. Daarom komen we bij u langs om naar uw verhaal te luisteren. Door onze jarenlange ervaring en gerichte vragen te stellen, kunnen we zo al snel de hiaten in uw rapportering ontdekken. We zien de quick wins en belangrijke KPI’s die u momenteel aan het missen bent. En reiken u ook al meteen oplossingen aan.

We bespreken vervolgens het volledige proces en leggen u uit hoe onze rapporteringstool naadloos kan aansluiten op uw huidige systemen en hoe we alle data aan elkaar koppelen. Want zo zullen we mogelijk zijn om sneller en de juiste data te verzamelen, wat dan weer resulteert in een versnelde en verbeterde rapportering. En dat komt uw onderneming alleen maar ten goede.

02

Implementatie

Nu wij weten wat u precies nodig heeft, stellen wij een offerte op maat voor u op. Die bespreken we graag nog even met u en horen graag uw feedback. Na goedkeuring zijn we meteen good to go.

We starten het proces dan ook onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. We bestellen de licenties en nemen contact op met uw IT-afdeling om alle voorbereidingen te treffen. Heeft u geen IT-afdeling of IT’er? Dan zorgen wij hiervoor, zonder probleem. Is de server klaar, dan wordt onze rapporteringstool hierop geïnstalleerd en zijn we technisch klaar om te starten met de rapportering. Wat dataveiligheid betreft mag u op twee oren slapen: de applicatie runt op uw eigen systemen, waardoor Bijster zelf niet in bezit is van uw data.

We zorgen dat we toestemming hebben van alle operationele, ERP-, of boekhoudsystemen om hun data in te voegen en laten de rapporteringsoplossing lopen. Hierin zijn we ontzettend hands-on, wat resulteert in een oplevertermijn van vijf (!) dagen.

03

Rapportering

Is onze rapporteringstool klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft hier niets voor te doen, we nemen u alles uit handen. Maar we komen wel nog even langs om de rapportering met u te overlopen. Vanaf nu bent u klaar om al uw data en kerncijfers in te kijken. U vindt in de tool alle data op één plek in één uniforme weergave. Handiger kan haast niet.

Heeft u extra vragen of zaken die u wilt wijzigen in de rapportering? Geen probleem, we brengen dat meteen voor u in orde en brengen u ervan op de hoogte. Zodat u meteen verder kunt op het elan dat u wenst.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er effectief iets mee doen is nog iets anders. Wij hebben in uw schoenen gestaan en weten uit onze eigen jarenlange ervaring hoe wij u kunnen verder helpen. Daarom staan we klaar om samen met u uw data te overlopen en interpreteren. Wij adviseren en helpen u om alle processen van uw onderneming bij te sturen en te optimaliseren.

De resultaten die voortkomen uit de rapportering worden weergegeven als een ‘film’. Zo anticiperen we op bedrijfsevoluties en kan er meteen oplossingsgericht ingegrepen worden. Doordat u nu continu inzicht hebt in al uw data, kunnen we/kan u perfect opvolgen of uw acties het gewenste resultaat hebben.

Over Bijster

Bijster is de sleutel tot een efficiënter en rendabeler bedrijf. Onze rapporteringsoplossing gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft inefficiëntie de doodsteek.

Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij die data te interpreteren die voor u van belang is. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werken van uw bedrijf. Tot een perfect en efficiënt geheel.

Klaar om de degens te kruisen?

Lees meer