Onze werkwijze

Bijster is eenvoudig

Onze werkwijze is strak en afgelijnd. Bijstereenvoudig. Dat werkt nu eenmaal inzichtelijker en sneller.

Contacteer ons

01 Kennismaking

We komen bij u langs om naar uw verhaal te luisteren. Door onze jarenlange ervaring en gerichte vragen te stellen, kunnen we zo al snel de hiaten in uw cijfers ontdekken. We zien de quick wins en belangrijke KPI’s die u momenteel aan het missen bent, en reiken u ook al meteen oplossingen aan. Daarnaast leggen we u uit hoe onze software naadloos kan aansluiten op uw huidige systemen en hoe we alle data aan elkaar koppelen.

02 Implementatie

Nu wij weten wat u precies nodig heeft, stellen we een offerte op maat voor u op. Na feedback en goedkeuring zijn we good to go. We bestellen de licenties en nemen contact op met uw IT-afdeling om alle voorbereidingen te treffen. Heeft u geen IT-afdeling of IT’er? Dan zorgen wij hiervoor, zonder probleem.

Is de server klaar, dan wordt onze software hierop geïnstalleerd en zijn we technisch klaar om te starten met de implementatie. Wat dataveiligheid betreft mag u op twee oren slapen: de applicatie runt op uw eigen systemen, waardoor Bijster zelf niet in bezit is van uw data.

03 Businessinzichten

Liggen de businessinzichten glashelder op tafel? Dan komen we wel nog even langs om deze met u te overlopen. Vanaf nu bent u klaar om al uw data en kerncijfers in te kijken. In onze rapporteringsoplossing vindt u alles op één plek in één uniforme weergave.

04 Advies

Uw inzichten zijn één ding. Ze juist interpreteren en er effectief iets mee doen is nog iets anders. Wij hebben in uw schoenen gestaan en weten uit onze eigen jarenlange ervaring hoe wij u kunnen verder helpen. Daarom staan we klaar om samen met u het geheel te overlopen en te interpreteren. Wij adviseren en helpen u om alle cijfers van uw onderneming bij te sturen en te optimaliseren.

Wilt u een heldere kijk krijgen op uw cijfers?

Contacteer ons Doe de test

Technologieën

Bij Bijster werken we met PowerBI en Qlik. Twee geautomatiseerde en efficiënte tools die grote hoeveelheden data analyseren. Gegevensbronnen zijn tot op de minuut actueel en genereren boeiende interactieve visualisaties die u gemakkelijk deelt met uw collega’s in de cloud. Samen kijken we welke tool het beste past bij de uitdagingen binnen uw onderneming.

Tevreden klanten

Toon meer

Bijster goed inzicht in uw cijfers

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.

Meer over Bijster