Onze werkwijze

Bijster is eenvoudig

Onze werkwijze is strak en afgelijnd. Bijster eenvoudig. Dat werkt nu eenmaal inzichtelijker en sneller.

01

Kennismaking

Alles begint met een goede kennismaking. Daarom komen we bij u langs om naar uw verhaal te luisteren. Door onze jarenlange ervaring en gerichte vragen te stellen, kunnen we zo al snel de hiaten in uw cijfers ontdekken. We zien de quick wins en belangrijke KPI’s die u momenteel aan het missen bent. En reiken u ook al meteen oplossingen aan.

We bespreken vervolgens het volledige proces en leggen u uit hoe Improview® naadloos kan aansluiten op uw huidige systemen en hoe we alle data aan elkaar koppelen. Want zo zullen we mogelijk zijn om sneller en de juiste data te verzamelen, wat dan weer resulteert in een versnelde en verbeterde weergave van de cijfers en de bedrijfsresultaten. En dat komt uw onderneming alleen maar ten goede.

02

Implementatie

Nu wij weten wat u precies nodig heeft, stellen wij een offerte op maat voor u op. Die bespreken we graag nog even met u en horen graag uw feedback. Na goedkeuring zijn we meteen good to go.

We starten het proces dan ook onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. We bestellen de licenties en nemen contact op met uw IT-afdeling om alle voorbereidingen te treffen. Heeft u geen IT-afdeling of IT’er? Dan zorgen wij hiervoor, zonder probleem. Is de server klaar, dan wordt Improview® hierop geïnstalleerd en zijn we technisch klaar om te starten met de implementatie. Wat dataveiligheid betreft mag u op twee oren slapen: de applicatie runt op uw eigen systemen, waardoor Bijster zelf niet in bezit is van uw data.

We zorgen dat we toestemming hebben van alle operationele, ERP-, of boekhoudsystemen om hun data in te voegen en laten Improview® lopen. Hierin zijn we ontzettend hands-on, wat resulteert in een korte oplevertermijn.

03

Business Inzichten

Liggen de business inzichten glashelder op tafel ? Dan komen we wel nog even langs om deze met u te overlopen. Vanaf nu bent u klaar om al uw data en kerncijfers in te kijken. U vindt in Improview® alles op één plek in één uniforme weergave. Handiger kan haast niet.
Heeft u extra vragen of zaken die u wilt wijzigen? Geen probleem, we brengen dat meteen voor u in orde en brengen u ervan op de hoogte. Zodat u meteen verder kunt op het elan dat u wenst.

04

Advies

Uw inzichten zijn één ding. Ze juist interpreteren en er effectief iets mee doen is nog iets anders. Wij hebben in uw schoenen gestaan en weten uit onze eigen jarenlange ervaring hoe wij u kunnen verder helpen. Daarom staan we klaar om samen met het geheel te overlopen en te interpreteren. Wij adviseren en helpen u om alle cijfers van uw onderneming bij te sturen en te optimaliseren.

De resultaten die voortkomen uit Improview® worden weergegeven als een ‘film’. Zo anticiperen we op bedrijfsevoluties en kan er meteen oplossingsgericht ingegrepen worden. Doordat u nu continu inzicht heeft in al uw data, kunnen we/kan u perfect opvolgen of onze/uw acties het gewenste resultaat hebben.

Wilt uw bedrijf schermen met business inzichten?

Contacteer ons Doe de test
Test hoe efficiënt uw bedrijf werkt.

Over Bijster

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Onze rapporteringsoplossing Improview® gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft het gebrek aan inzicht de doodsteek.

Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.

Klaar om de degens te kruisen?

Lees meer