Sales

Verkoopportefeuille

Bent u steeds op de hoogte van de maandelijkse groei van uw sales, uw product performance, prospects en costs per lead? Bent u zeker dat u geen sales opportuniteiten mist? Wij geven u een constant inzicht in uw verkoopportefeuille zodat u uw sales KPI’s nauwgezet kunt opvolgen en kunt bijsturen waar nodig.

Anticipeer en heers

Hoe kan u de sales van uw bedrijf de hoogte in stuwen en marges verbeteren? Hoe goed is uw klantretentie en rendabiliteit? Heeft u zicht op het verloop van prospect tot verkoop?

Om goed te anticiperen op veranderingen, is het belangrijk om op elk moment inzicht te hebben in uw salescijfers, en niét alleen in een overzicht van de cijfers per kwartaal. Vergelijk uw cijfers met vorige jaren, met verschillende regio’s… om geen opportuniteiten te missen. Optimaliseer uw rendement en wees inefficiëntie altijd voor.

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Alles begint met een diepgaande kennismaking. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal en gaan meteen op zoek naar de zere plekken. Om u vliegensvlug te wapenen met oplossingen.

02

Implementatie

Als u er klaar voor bent, dan wij ook. We starten het proces onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. Een eerste oplevering mag u binnen de vijf dagen al verwachten.

03

Rapportering

Is de oplossing klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft zelf niets te doen, we komen alleen nog even langs om de rapportering met u te overlopen.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er iets mee doen is iets anders. Onze eigen ervaring en expertise maakt dat we u perfect kunnen adviseren en helpen om alle processen bij te sturen en te optimaliseren.

Over Bijster

Bijster is de sleutel tot een efficiënter en rendabeler bedrijf. Onze rapporteringsoplossing gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft inefficiëntie de doodsteek.

Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij die data te interpreteren die voor u van belang is. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werken van uw bedrijf. Tot een perfect en efficiënt geheel.

Klaar om de degens te kruisen?

Lees meer