Operations

Efficiëntie is key

Operations is een breed begrip dat bij elke onderneming verschillend is. Omdat wij niet met één standaardoplossing werken, kunnen wij Improview® perfect afstemmen op die specifieke processen die van toepassing zijn binnen uw onderneming. En uitzoeken hoe wij uw productie, logistiek en andere operationele processen nog inzichtelijker kunnen maken.

Productie

De efficiëntiegraad van uw productieprocessen is van onschatbare waarde voor uw KPI’s. Hoe rendabel zijn uw productielijnen? Heeft u veel afval tijdens uw productie? Wat kost het om een product te maken? Enzovoort, enzovoort. Het is de combinatie van al die inzichten die leidt tot een correcte kostprijs- en margeberekening. Komen wij uit op inefficiënties in uw productieapparaat? Dankzij de uitgebreide en continue flow van data kunnen wij dat aanpakken vanuit de kern van het probleem.

Logistiek

Wat gebeurt er tussen het moment dat een product besteld en geleverd wordt? Worden bestellingen tijdig geleverd en hoe vaak worden bestellingen geretourneerd of beschadigd teruggezonden? Heeft u een zicht op het volledige proces? Zo niet, hoe kan u dan weten waar u marges verliest en waar er plaats is voor verbetering? Improview® verzamelt alle antwoorden op deze vragen op één plek, zodat u meteen een volledig overzicht krijgt en hiaten er zo uitpikt.

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Alles begint met een diepgaande kennismaking. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal en gaan meteen op zoek naar de zere plekken. Om u vliegensvlug te wapenen met oplossingen.

02

Implementatie

Als u er klaar voor bent, dan wij ook. We starten het proces onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. Een eerste oplevering mag u binnen de vijf dagen al verwachten.

03

Rapportering

Is de oplossing klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft zelf niets te doen, we komen alleen nog even langs om de rapportering met u te overlopen.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er iets mee doen is iets anders. Onze eigen ervaring en expertise maakt dat we u perfect kunnen adviseren en helpen om alle processen bij te sturen en te optimaliseren.

Wilt uw bedrijf schermen met business inzichten?

Contacteer ons Doe de test
Test hoe efficiënt uw bedrijf werkt.

Over Bijster

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Onze rapporteringsoplossing Improview® gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft het gebrek aan inzicht de doodsteek.

Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.

Klaar om de degens te kruisen?

Lees meer