HR

Wat kost uw personeel écht?

Hoe inzichtelijk is de kost van uw personeel? En dan bedoelen we niet alleen in maandlonen, maar per effectief gepresteerd uur. Bewaar continu het volledige overzicht met een rapportering die verrassend weinig tijd vraagt en alle data op één platform verzamelt. Inzichtelijker kan haast niet.

Een compleet overzicht

Alle mogelijke statistieken die u zich maar kan inbeelden. Die verzamelen wij voor u op één platform. Analyses van ziekteverzuim, berekening van uw ziektekost, inzicht in de effectieve kosten van uw personeel. Want weet u hoeveel uren u effectief heeft genoten van uw werknemers? Voor die kostprijsberekening vertrekken wij vanop het diepste niveau: de werknemer zelf. En zien we niets over het hoofd.

Gevoelige info in veilige handen

HR-processen zijn vaak gevoelige materie, daar zijn we ons van bewust. Onze rapporteringstool is dan ook zeer confidentieel en uitgerust met securityvoorzieningen. Zo blijft uw data afgeschermd voor onbevoegde personen. Ook wanneer u bijvoorbeeld HR én Finance analyseert in onze tool, kan elk onderdeel afzonderlijk afgeschermd worden. Veiligheid die efficiëntie niet in het gedrang brengt. En omdat Improview® op uw eigen systemen draait is Bijster zelf trouwens nooit in het bezit van uw data.

Compatibel

Onze tool is onder andere compatibel met volgende sociale secretariaten:

Attentia |Liantis | Partena | Acerta | Sodiwe | CLB group | Group S | Sdworx | Securex |

SobumidSalarPratoUCMEasypay GroupCipal Schaubroeck

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Alles begint met een diepgaande kennismaking. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal en gaan meteen op zoek naar de zere plekken. Om u vliegensvlug te wapenen met oplossingen.

02

Implementatie

Als u er klaar voor bent, dan wij ook. We starten het proces onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. Een eerste oplevering mag u binnen de vijf dagen al verwachten.

03

Rapportering

Is de oplossing klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft zelf niets te doen, we komen alleen nog even langs om de rapportering met u te overlopen.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er iets mee doen is iets anders. Onze eigen ervaring en expertise maakt dat we u perfect kunnen adviseren en helpen om alle processen bij te sturen en te optimaliseren.

Wilt uw bedrijf schermen met business inzichten?

Contacteer ons Doe de test
Test hoe efficiënt uw bedrijf werkt.

Over Bijster

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Onze rapporteringsoplossing Improview® gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft het gebrek aan inzicht de doodsteek.

Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.

Klaar om de degens te kruisen?

Lees meer