Finance

Rendement

Het resultaat van de prestaties van uw medewerkers én het optimaliseren van uw operationele processen en het sales apparaat? Dat komt samen in Finance.

Uw omzet en kosten berekenen is natuurlijk gemakkelijk, maar kan u die twee in verband brengen met klanten én producten? Met de juiste inzichten in uw rendement kan u ongetwijfeld nog terrein winnen. Want daar draait het op het einde van de rit uiteindelijk om.

Geen financiële nachtmerries

Het niet realiseren van financiële KPI’s, budgetachterstanden, klanten die slecht betalen, een toenemende behoefte aan werkkapitaal… Het klinkt als de nachtmerrie voor elke onderneming. Dankzij ons laat u het niet zover komen en kan u op tijd anticiperen. Want zulke inzichten komen dankzij Improview® snel boven water, vermits alle relevante data op één plek terug te vinden is én op elk moment van de dag raadpleegbaar is.

Naakt en transparant

U klopt bij ons aan voor meer inzicht in uw kerncijfers, dus u krijgt van ons meer inzicht. En daarin gaan we ver. We leggen voor u alles naakt en transparant op tafel. Hier staan we nu voor, hier zijn de knelpunten en daar bevinden zich de opportuniteiten. Al kan dat soms confronterend zijn, u weet nu tenminste volledig waar u voor staat. Het opent uw ogen en zorgt dat u verder kan kijken, naar de toekomst.

Compatibel

Onze tool is onder andere compatibel met volgende boekhoudpakketten:

Wolters Kluwer | Adsolut | Zen Soft | KPD | Syscom | Prato | Q2C | Exact | Nocore | Microsoft Dynamics NAV

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Alles begint met een diepgaande kennismaking. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal en gaan meteen op zoek naar de zere plekken. Om u vliegensvlug te wapenen met oplossingen.

02

Implementatie

Als u er klaar voor bent, dan wij ook. We starten het proces onmiddellijk, want we houden niet van treuzelen. Een eerste oplevering mag u binnen de vijf dagen al verwachten.

03

Rapportering

Is de oplossing klaar voor gebruik, dan zetten we ‘m meteen live. U hoeft zelf niets te doen, we komen alleen nog even langs om de rapportering met u te overlopen.

04

Advies

Uw data is één ding. Ze juist interpreteren en er iets mee doen is iets anders. Onze eigen ervaring en expertise maakt dat we u perfect kunnen adviseren en helpen om alle processen bij te sturen en te optimaliseren.

Wilt uw bedrijf schermen met business inzichten?

Contacteer ons Doe de test
Test hoe efficiënt uw bedrijf werkt.

Over Bijster

Bijster is dé glasheldere 360° inzichtbrenger in uw cijfers. Onze rapporteringsoplossing Improview® gecombineerd met onze jarenlange ervaring, slaat elke keer opnieuw genadeloos toe en geeft het gebrek aan inzicht de doodsteek.

Wij begeleiden u tijdens het volledige proces. Van rapporteren tot adviseren. Vanuit onze ervaring helpen wij de inzichten te interpreteren die voor u van belang zijn. Zo kan u overgaan tot de optimalisatie van de werking van uw bedrijf. Tot een perfect en inzichtelijk geheel.

Klaar om de degens te kruisen?

Lees meer