Onze klanten

Want referenties zijn het beste uithangbord

Hoor uit eerste hand hoe onze klanten de samenwerking met Bijster ervaren. Laat u inspireren door hun getuigenissen en krijg een eerste blik achter onze schermen.

 

Steenoven

 

LVG

 

Interconstruct

 

Verstraete bouw

 

edibo

 

Verhelst

 

Sotrelco

 

Vandereyt

 

Hermans & co

 

Alheembouw

Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies.

Onze software blijft niet aan de oppervlakte, maar dringt diep door in uw dagelijkse bedrijfsprocessen. Dankzij onze BouwOffice Solutions handelt u alle vaste handelingen voor een project vlot, efficiënt en correct af. U vermijdt dubbelwerk en heeft permanent een volledig overzicht van de stand van zaken.

KPD besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Complexe activiteiten proberen we door intuïtieve software te vereenvoudigen. Na onze trainingen op maat, zijn uw medewerkers ongetwijfeld klaar voor gebruik van het programma.

https://www.kpd.be/nl

KPD

Toen Bijster de mogelijkheden van hun tool toonden, leek het op het eerste te mooi om waar te zijn. Toch had ik erg veel vertrouwen in hun professionalisme, jarenlange ervaring en vooral persoonlijk aanpak, waaruit blijkt dat ze de noden van je bedrijf echt kennen en begrijpen. Daar ben ik vandaag blij om, want het dashboard van Bijster is in geen tijd onmisbaar geworden in het nemen van beslissingen.

http://www.conceptbuilding.be

Kurt Vaessen, Zaakvoerder, Concept Building & Services

Concept

‘Niet groter, maar steeds beter worden’. Dat is al meer dan 60 jaar het motto van Fingo. In 1946 startten Marcel en Gerard Van Cauwenbergh met het produceren van betonproducten. Vanaf 1972 specialiseerde Fingo zich in betonnen welfsels.

Fingo investeert permanent in research en ontwikkeling, in nieuwe medewerkers en know-how. Zo produceert Fingo naast de traditioneel gewapende welfsels ook voorgespannen welfsels.

http://www.fingo.be/

Fingo

In 1978 werd FW bouw en schrijnwerkerij opgericht. Inmiddels is de firma gegroeid tot een bedrijf dat van alle markten thuis is in zowel binnen- als buitenschrijnwerk. Onze strikte werfopvolging, coördinatie en planning zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij onze klanten. Voor nieuwbouw, renovatie en doorverkoop kan u bij ons terecht. Dit voor zowel openbare en industriële werken alsook particuliere werken. De firma heeft zich gespecialiseerd in: houten ramen, deuren, dakwerken, gevelbekleding, trappen, maatwerk van kasten en dressings, keukens, binnendeuren, enz.

http://www.schrijnwerkerijfw.be/

schrijnwerkerij fw

 

Primahome

 

Poets Punt Oostende

 

Het poetsbureau

 

Labellemaison

 

Itzu jobs

 

Dienstenthuis

 

Blink

 

Group MC

‘Niet groter, maar steeds beter worden’. Dat is al meer dan 60 jaar het motto van Fingo. In 1946 startten Marcel en Gerard Van Cauwenbergh met het produceren van betonproducten. Vanaf 1972 specialiseerde Fingo zich in betonnen welfsels.

Fingo investeert permanent in research en ontwikkeling, in nieuwe medewerkers en know-how. Zo produceert Fingo naast de traditioneel gewapende welfsels ook voorgespannen welfsels.

http://www.fingo.be/

Fingo

Metaalverwerking in de brede zin van het woord is waarschijnlijk de kortste en compleetste omschrijving van de activiteiten die Hegge kan aanbieden.

Hegge streeft er naar om zijn klanten op een efficiënte en duurzame manier een zo breed mogelijke waaier van metaalbewerkingen en gevelsluitingen aan te bieden in een omgeving waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en waar aandeelhouders een rendabele en consistente groei nastreven.

http://www.hegge.be/nl/

Hegge

In 1963 stichtte Dhr. Jaak Hoogmartens zijn eigen bedrijf. In die periode van een snel groeiende economie, was er een grote vraag naar bouw- en wegenbouwactiviteiten.
Al vrij snel specialiseerde het jonge bedrijf zich in het onderhoud van asfaltverhardingen. Met de komst van de 2de generatie werden de freesactiviteiten ontwikkeld en verhuisde Hoogmartens Wegenbouw naar haar huidige locatie te Opglabbeek om van daaruit resoluut verder te investeren in ambitieuze medewerkers en performante vaak innovatieve machines. Sinds nu ook de 3de generatie meedraait, richt Hoogmartens Wegenbouw haar pijlen voluit en met succes op het verwerken van asfalt. Met de inmiddels opgedane expertise en goede faam, bouwt Hoogmartens Wegenbouw gretig verder aan de boeiende uitdagingen van uw weg naar de toekomst…

http://www.hoogmartens.be/

Hoogmartens

DSM is a global science-based company active in health, nutrition and materials. By connecting its unique competences in life sciences and materials sciences DSM is driving economic prosperity, environmental progress and social advances to create sustainable value for all stakeholders simultaneously.

DSM

Carolus Trees kent fruitbomen door en door, van wortel tot vrucht. We slagen er de laatste jaren zelfs in bomen met 10 volwaardige takken te kweken, waarmee we de hoogste normering (AA7+) overstijgen.

Fruitboomkwekerij Carolus Trees heeft één duidelijk doel: de beste fruitbomen kweken, die fruittelers een maximale oogst opleveren. Dat doel bereiken we door voortdurend te vernieuwen: dankzij de jarenlange kennis van ons gedreven team boeken onze fruittelers sappig succes.

http://carolustrees.com/

Carolus Trees

Packaging is our passion

With more than 45 years of experience at your service in various packaging solutions, Euro-M products offer you to responsibly Preserve, Protect or Bundle your products for Enhanced Attractiveness and Authenticity.
We are present worldwide with various products in the broad range of food and non-food packaging, and specialize in cast coextrusion. Our Euromex IWS cheese film is leading the hot fill sliced processed cheese industry.

http://www.eurom.be/

Euro M

Metaalconstructies Couwenberg & Schellens, C&S, groeide de laatste jaren uit tot een gekende speler in de aluminiumsector. C&S zorgt voor de productie en plaatsing van aluminium ramen, deuren en gevelsystemen. Ook schuifdeuren, veranda’s, garagepoorten, zonweringen, vliegenramen, rolluiken, … behoren tot ons gamma. De firma is actief in allerhande domeinen: openbare werken, industriële werken, particuliere projecten, nieuwbouw, renovatie en doorverkoop. Tevens beschikken wij over een dienst service en onderhoud om een goede nazorg te garanderen.

http://cs-alu.be/

CS Alu

 

Stafcars

 

Fietsbasis

 

Houthalen Helchteren

 

Heusden

 

Atlas Antwerpen

 

Affin-it

 

Exellys

 

itzu

 

Trixxo

Na een eerste demo van Bijster waren we onmiddellijk onder de indruk van de inzichten die het pakket kon distilleren voor ons op vlak van HR en Finance.

70% van onze totale kost bestaat uit loonlasten. Dankzij de heldere standaardrapporten konden we tijdens de implementatiefase al belangrijke vaststellingen doen waar we onmiddellijk mee aan de slag zijn gegaan.

De totale doorlooptijd van het project bedroeg slechts enkele weken en de terugverdientijd van de totale investering ramen we op minder dan drie maanden.

De grote praktische kennis en ervaring op vlak van Finance en HR maken een groot verschil en dragen sterk bij tot het succes van het project.

Ik kan Bijster aanbevelen aan elke firma die een goed management informatiesysteem wenst en een no-nonsense aanpak weet te appreciëren!

Jo Mellemans, CEO Het Poetsbureau

Het poetsbureau

“Als partner van meer dan 40 Belgische steden en gemeenten voor de dienstverlening van geïntegreerd parkeerbeheer is accurate financiële en operationele rapportering voor OPC van cruciaal belang.

De expertise van Bijster* in deze complexe materie, alsook de kunst om dit in begrijpbare, duidelijke analyses en voorstellen te vertalen, maakt van Bijster* een aan te raden en betrouwbare partner.”

Stefaan Butaye, Algemeen Directeur, Optimal Parking Control.

Optimal Parking Control

Itzu Cleaning bouwde een ijzersterke reputatie uit in traditioneel schoonmaken en industrieel reinigen. Door een sterke focus op kwaliteit is Itzu Cleaning vandaag een vertrouwenspartner voor veel grote en kleine organisaties in België en Nederland.

https://www.itzucleaning.eu/

Itzu Cleaning

BEL’EXPORT is een bedrijf dat alle fasen in het productieproces van een modern fruit- en groentenbedrijf samenvoegt onder één dak.
Dit betekent dat het bedrijf alle essentiële stappen van het complete productieproces en de commercialisering van haar producten verzorgt:
de teelt, het oogsten, het sorteren, het bewaren tot en met het verpakken en het afleveren bij de klant.

http://www.belexport.com/

Bel export

Wonderful Brands is part of the Wonderful Company, a consumer goods holding company with 7000 employees and representing $4 billion in sales. The Wonderful Company is a privately owned company that was founded in 1984 in Los Angeles, California.

Points of difference :

  • Dedicated to creating products with real value
  • Committed to world-class operations
  • Focused on sustainably growing consumer demand

http://www.wonderfulbrands.com/

Wonderful Brands

Wonderful Brands

 

Parkeren.be

 

OPC

 

Kringwinkel Vites

 

Kringwinkel Reset

 

Okazi

 

Kringwinkel Meetjesland

 

Kringwinkel Hageland

 

Kringwinkel Antwerpen

 

Ecoso

 

Covida

 

Atlas

 

De Kringwinkel Televil

 

De Kringwinkel Spit

 

De Kringwinkel Okazi

 

Vites

 

Hendrikshuis

 

Umani Agency

 

Robert Half

 

Xtra

 

SDWorx

 

Q Jobs

 

Link 2 Europe

 

Job Talent

 

Itzu jobs

 

Flexer

 

Exellys

 

De Pooter

 

Axis group

 

Brainbridge

 

Vestio

 

Verstraete

 

Life

 

Kolmont

 

Hertogensite

 

Futurn

 

A.Verelst

 

CNEST groep

 

Poggio

 

Callant

 

Bcover

 

Bamps

 

Baloise Insurance

Bijster heeft structuur gebracht in onze massa aan beschikbare HR gegevens. Door het gebruik van Bijster besparen wij maandelijks tijd in het samenbrengen van diverse gegevens in duidelijke rapporten voor diverse organismen, zoals de Ondernemingsraad en het Management Team.

Bovendien hebben we samen met Bijster een hele reeks andere HR rapporteringen ontwikkeld die zeer nuttig zijn voor de business. Deze rapporten zijn trouwens via een paar eenvoudige kliks snel en eenvoudig aan te passen naar hun persoonlijke behoeften van elke Business Manager.

Vera Petré, HR Manager BNP Paribas Fortis Factor

BNP Paribas Fortis

Demetris biedt het woonkrediet aan via onafhankelijke kredietmakelaars. Demetris nv is een dochtermaatschappij van BNP Paribas Fortis en maakt – net zoals de moedermaatschappij – deel uit van de groep BNP Paribas. Demetris biedt het Soepel Woonkrediet van BNP Paribas aan via onafhankelijke kredietmakelaars.

https://www.demetris.be/

Demetris

Een bank, dat is niet enkel en alleen geld, rekeningen, kaarten… Het is ook een oneindig aantal diensten. Vooral bij bpost bank. We houden eraan u het leven gemakkelijker te maken, u moderne middelen en proactief advies te geven, u de hand te reiken in plaats van het voortouw te nemen. Kortom, echt tot uw dienst te staan.

Onze filosofie vertaalt zich in onze beslissingen, in onze acties… in onze relaties met onze klanten. Duidelijk zijn, dat betekent een eenvoudig, direct en geruststellend taalgebruik met in het centrum van onze aandacht de klant.

https://www.bpostbank.be/

Bpost bank

Bijster heeft de migratie van de KBC systemen naar Fidea mee in goede banen geleid. Daarnaast heeft Bijster bij ons een project geleid voor de automatisatie van de RSZ aangifte en schreef de business requirements uit voor een aantal fiscale aangiftes. De laatste opdracht betrof het in kaart brengen van alle financiële bedrijfsprocessen van Fidea.

Sarah Van Waeyenberghe – Manager Tax & Accounting FIDEA

Fidea

ABN Amro

ABN Amro

Ontdek Hoe wij uw bedrijf kunnen helpen

Contacteer ons