Win de ‘War for Talent’ met inzicht in uw uitzendbureau

"Uitzendkantoren werken voor hun verschillende activiteiten vaak met verschillende softwaresystemen (bijv. ATS, planning, verloning). Daardoor is er een complex datalandschap. Door de data van de verschillende systemen te linken, creëren wij datamodellen die uniform gebruikt en gevisualiseerd kunnen worden." - Wietse, BI Consultant bij Bijster

Blijf niet langer vasthangen in spreadsheets

Als leidinggevende in een uitzendbureau is het een hele uitdaging om een totaalbeeld te krijgen van de gang van zaken in uw organisatie. Elke week starten en stoppen er uitzendkrachten bij verschillende klanten. Hebt u voldoende inzicht in uw cijfers en de prestaties van uw uitzendkrachten? Kunt u transparant rapporteren aan uw klanten?

Bijster zet voor u de stap naar efficiëntie en inzicht in uw uitzenddata

Bijster ontwikkelt rapporteringsoplossingen op maat van uw uitzendbureau. We maken de grote hoeveelheid data in uw bedrijf toegankelijk en inzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat u steeds het overzicht kan bewaren, voor uzelf en voor uw klanten.

Inzichten omzetten in actie: beheer uw uitzendkantoor slimmer

Met onze geautomatiseerde dashboards ziet u in één oogopslag hoe het gesteld is met uw uitzendkrachten bij uw verschillende klanten. In slechts enkele muisklikken stelt u heldere rapporten op over bijvoorbeeld de tewerkstellingsgraad, kosten en marges of ziekteverzuim. Zo zijn alle stakeholders steeds up-to-date, en kunt u betere bedrijfsbeslissingen maken.

Anderen bekeken ook

20 juli 2023
Qlik specialist Bijster en element61 bundelen hun krachten
Lees meer
19 juli 2023
Bijster, spécialiste en Qlik, s’associe à element61
Lees meer
Qlik specialist Bijster joins element61
Lees meer