Glasheldere inzichtbrengers

Terug naar overzicht 31 januari 2020
Glasheldere inzichten. Dat is waar Bijster voor staat. Wij ondersteunen bedrijven met duurzame rapporteringsoplossingen op basis van operationele data, met als resultaat : een glashelder 360° inzicht in cijfers en rendabiliteit.

Elke ondernemer wil meer rendement. Dat start met inzicht. Improview® – onze rapporteringsoplossing- maakt een einde aan blinde vlekken en geeft 360° inzicht.

Er is zoveel data beschikbaar, maar er gebeurt in veel bedrijven te weinig mee. Daarom hebben we ruim 5  jaar geleden Bijster opgericht en onze eigen rapporteringstool Improview® ontwikkeld. Dat is een gebruiksvriendelijke oplossing waarin we alle relevante data uit de operationele, HR – en financiële processen samenvoegen én met elkaar laten communiceren. Het resultaat is glashelder inzicht.

RAZENDSNELLE IMPLEMENTATIE
Improview® is geschikt voor bedrijven met een minimaal grootte, maar ongeacht de sector. Van banken, verzekeringsmakelaars, bouwbedrijven en consultancy tot productiebedrijven, ondernemingen uit de sociale economie of FMCG. De grootste troef is de snelle implementatie. We koppelen Improview® aan al je beschikbare data: bestaande Excel-bestanden, je sociaal secretariaat, je boekhoudprogramma, enzovoort. Zodra de tool op punt staat, leggen we uit hoe alles werkt.

Achteraf blijven we uiteraard beschikbaar voor vragen, advies of verdere optimalisatie. De terugverdientijd van onze tool? Die drukken we niet uit in maanden, maar in dagen!”

INTERNATIONALISERING
Improview® is ontstaan vanuit businessperspectief en dat biedt erg veel meerwaarde. Het zorgt voor een maximale integratie van alle bedrijfsprocessen. We hebben in België erg mooie referenties. Het doel is om Improview® nu uit te rollen in de buurlanden. Daarnaast zijn we op zoek naar strategische partners om Improview® te koppelen aan andere ERP pakketten. En we werken ook nog aan extra uitbreidingen. We willen de HR-rapportering voorzien van zachte data: hoe scoren onze werknemers op het vlak van welzijn? Wat is de ROI na een opleiding? Hoe kunnen we nog efficiënter rekruteren?”

DOE DE TEST!
Hoe performant is je rapporteringsproces? Doe de test en ontdek het in een handomdraai. Liever een persoonlijk gesprek?  Je kan een afspraak maken door te bellen naar Anja Janssen (0470/66.27.62) of een email te sturen naar anja@bijster.be.

Anderen bekeken ook

20 juli 2023
Qlik specialist Bijster en element61 bundelen hun krachten
Lees meer
19 juli 2023
Bijster, spécialiste en Qlik, s’associe à element61
Lees meer
Qlik specialist Bijster joins element61
Lees meer