Bijster, een duurzame partner voor uw business

Bijster gaat de extra mile ! Hoe ? Dat leest u in onderstaande blog.

Vooraleer Bijster een glashelder 360° inzicht heeft in uw business, is het van het allergrootste belang dat u als bedrijfsleider of CFO / Finance manager zichzelf rekenschap geeft dat er tijdige en correcte administratieve processen voltrokken zijn.

Dit houdt concreet in dat de (maandelijkse) afsluiting van de boekhoudperiode binnen een aanvaardbare tijdslijn gebeurt, vaak zien wij in de bedrijfswereld een afsluitperiode van méér dan 10 werkdagen. Dit kan absoluut sneller maar dit vraagt re-engineering van de bedrijfsprocessen in alle afdelingen van het bedrijf.

Het werken met correcte data is een andere paar mouwen. CFO Magazine organiseerde recent een online bevraging rond het thema ‘Agility in Finance’ en hieruit blijkt dat op een schaal van 1 tot 5 de datakwaliteit beoordeeld wordt op 3.2.

Wij delen deze ervaring. Hoe vaak gebeurt het dat bij oplevering van Improview® de cijfers in twijfel worden getrokken ? En dat de oorzaak telkens gevonden wordt in een onvolledige, onjuiste data-registratie. Wij adviseren onze klant altijd om aan de bron de nodige aanpassingen te doen. Maar het gaat verder dan dat, change management is hier het sleutelwoord en mensen moeten zich bewust worden van de impact van onvolledige, onjuiste data-handling.

De toegevoegde waarde van Bijster gaat nog een stap verder. Het heeft namelijk geen zin om onleesbare of een massa aan rapporten op te leveren welke nooit bekeken zullen worden. Wij gaan steeds in gesprek met onze klant en capteren in een mum van tijd zijn noden. Het begrijpen van zijn business in combinatie met de competentie van snelle data analyse resulteert erin dat bedrijven kiezen voor de aanpak van Bijster.

Doe de test en krijg inzicht in de performantie van uw rapportering.

Wilt u meer weten over onze aanpak ? Neem gerust vrijblijvend contact.

U kan ook bellen naar Anja Janssen op 0470/66.27.62 voor het beleggen van een virtuele meeting.

 

 

Anderen bekeken ook

20 juli 2023
Qlik specialist Bijster en element61 bundelen hun krachten
Lees meer
19 juli 2023
Bijster, spécialiste en Qlik, s’associe à element61
Lees meer
Qlik specialist Bijster joins element61
Lees meer