Over BIJSTER

Over Anja

Anja Janssen – zaakvoerder Bijster

Anja heeft gedurende 20 jaar een (financiële) expertise opgebouwd met focus op Credit Management, Business Process engineering, opzetten van rapporteringen, interne audit & controle en projectmanagement.

Het verhaal

Ik help bedrijven en hun CFO's / Human Resource Directeurs om een doeltreffende rapportering op te zetten, en op die manier dé referentie te creëren opdat juiste beslissingen genomen worden.

Door een connectie te maken met de ERP data en andere (interne of externe) systemen, is Improview dé oplossing om doeltreffend te rapporteren.

Improview

Ontdek vandaag de problemen van morgen!

Improview is een rapporteringstool welke afstand doet van statische momentopnames, maar een dynamische ‘film’ laat zien . En precies dàt laat toe om te anticiperen op bedrijfsevoluties en oplossingsgericht in te grijpen waar nodig.

Onbeperkte Drill Down functionaliteit.

Door in te zoomen op resultaten kan je de achterliggende oorzaken op het laagste niveau ontdekken.

Eenvoudige connectie met ERP data en andere (interne en externe) systemen.

Snelle en makkelijke integratie met accounting software, data van sociale secretariaten en data uit allerhande operationale systemen.

Bijster - contact
Corda Campus
Kempische Steenweg 311 / 1.02
B-3500 Hasselt
T. +32 470 66 27 62 anja@bijster.be
T. +32 475 29 18 26 kurt@bijster.be
BTW BE 0667.915.472


Volg ons

Schrijf je in voor onze nuttige tips

Over Bijster
Op zoek naar een partner mét impact voor het realiseren van een doeltreffende rapportering? Bijster helpt je dit te bereiken.