KPD én Bijster : een sterk partnership met als resultaat: een doeltreffende management rapportering bovenop KPD's BouwOffice, dè ERP voor de bouw

We zijn erg fier om onze samenwerking met KPD te kunnen aankondigen.

Het 100% Belgische KPD Services is reeds sinds meer dan 30 jaar actief in software voor de algemene bouw -, wegenbouw -, installatie - en aanverwante sectoren en stelt heden een 25-tal mensen tewerk. Haar omzetcijfer bedroeg in 2015 om en bij de 6 miljoen EUR.

KPD is Belgisch marktleider in bouwsoftware, meer dan 400 bedrijven vertrouwen op hun kennis en expertise. Bouwsoftware :van meetstaat tot facturatie, met oog voor business intelligence ; op dit punt komt ons uniek & sterk partnership tot uiting. Samen zullen we een diversiteit aan oplossingen kunnen aanbieden waarbij we onze klanten kunnen adviseren naargelang hùn specifieke behoeften.

 

Bijster - contact
Corda Campus
Kempische Steenweg 311 / 1.02
B-3500 Hasselt
T. +32 470 66 27 62 anja@bijster.be
T. +32 475 29 18 26 kurt@bijster.be
BTW BE 0667.915.472


Volg ons

Schrijf je in voor onze nuttige tips

Over Bijster
Op zoek naar een partner mét impact voor het realiseren van een doeltreffende rapportering? Bijster helpt je dit te bereiken.